Katup Kupu-kupu Bore Lengkap
  • Katup Kupu-kupu Bore Lengkap - 0 Katup Kupu-kupu Bore Lengkap - 0
  • Katup Kupu-kupu Bore Lengkap - 1 Katup Kupu-kupu Bore Lengkap - 1
  • Katup Kupu-kupu Bore Lengkap - 2 Katup Kupu-kupu Bore Lengkap - 2

Katup Kupu-kupu Bore Lengkap

Katup kupu-kupu lengkap duwe saluran aliran internal kanthi ukuran cekap supaya aliran materi bisa liwat tanpa watesan sing jelas, lan aliran internal padha karo area inlet sing kebak; katup kupu-kupu lengkap biasane digunakake kanggo kondisi sirkuit aktif lan mbukak, ing endi logistik kudu mandheg utawa didedikake. Katup kupu-kupu lengkap sing diproduksi dening Milestone Valve Company nduweni kualitas apik, kinerja stabil lan kinerja panyegelan sing apik, lan digunakake ing pasokan banyu lan saluran, minyak bumi, kimia, konstruksi, obat, panganan lan lapangan liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka katup kupu-kupu lengkap

Katup kupu-kupu lengkap duwe saluran aliran internal kanthi ukuran cekap supaya aliran materi bisa liwat tanpa watesan sing jelas, lan aliran internal padha karo area inlet sing kebak; katup kupu-kupu lengkap biasane digunakake kanggo kondisi sirkuit aktif lan mbukak, ing endi logistik kudu mandheg utawa didedikake. Katup kupu-kupu lengkap sing diproduksi dening Milestone Valve Company nduweni kualitas apik, kinerja stabil lan kinerja panyegelan sing apik, lan digunakake ing pasokan banyu lan saluran, minyak bumi, kimia, konstruksi, obat, panganan lan lapangan liyane.


2. Parameter teknis katup kupu-kupu lengkap:

Jinis Katup Katup kupu-kupu lengkap
DN DN50~DN4000
PN(MPaï¼ ‰ 0.6~1.6
Rentang Suhu Desain -15â „ƒï½ž150â„ ƒ
Jinis sambungan: Flanged, Wafer, Butt las, Lug
Jinis aktuator Manual drive, Pneumatik, Hidrolik utawa Aktuator listrik
Sealing Segel alus, Segel Hard Metal
Sedheng ditrapake Banyu, minyak, gas, lan macem-macem medium korosi

Bahan bagean utama

Suku cadang Materi
Awak Wesi Abu-abu, Wesi Saluran, Al-tembaga,
Baja tahan karat, baja Karbon
Cakram Wesi mulur, Baja tahan karat, Al-tembaga
Poros Besi Cor, Baja tahan karat
Kursi Karet, waja tahan karat, satelit
Gagang Baja tahan karat, baja dupleks
Sealing O-ring, NBR, EPDM, FKM

3. Katup kupu-kupu lengkap diklasifikasikake miturut cara sambungan:

1) Katup kupu-kupu jenis Full flange yaiku struktur lempeng vertikal. Ana rong flensa cor integral ing loro-lorone katup kupu-kupu, sing langsung nyambung menyang flange pipa. Dheweke diproduksi kanthi standar sing padha. Katup kupu kaya kasebut uga diarani flange dobel. Katup kupu-kupu

2) Jinis katup kupu-kupu bosen jinis wafer dipasang ing arah diameter pipa, lan katup mbukak kabeh. Papat bolongan ing awak katup digunakake kanggo posisi, lan standar pangolahan kanggo papat bolongan kasebut padha karo standar flange pipa. Gunakake rong flensa ing pipa kanggo ngawat piring kupu lan ndandani nganggo bolt. , Katup kupu-kupu bosen jinis Wafer nduweni struktur sing sederhana, ukuran cilik lan bobot entheng, dadi metode koneksi sing paling akeh ditrapake lan paling laris.

3) Katup kupu-kupu bosen jinis lug adhedhasar jinis katup kupu-kupu bosen Penuh, sing ngrampungake bolongan tekanan ing kabeh flensa. Cara instalasi padha karo katup kupu-kupu wafer.

4) Tipe las las Katup kupu-kupu lengkap yaiku pipa lan katup kupu-kupu diproses nganggo alur, lan alur bisa diisi nganggo las listrik. Sawise adhem, katup kupu kasebut rampung dipasang ing pipa. Katup kupu-kupu kaya ngono, mbutuhake sarat kualitas sing apik. Yen ana kacilakan, katup kupu kudu dibongkar, lan katup kudu dipotong kanthi sakabehe, lan biaya pangopènan kasebut larang banget.


4. Aplikasi kothak katup kupu-kupu lengkap


5. Paket lan Pangiriman


6. FAQ

1. Apa aku bisa duwe conto order kanggo katup?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitase, Sampel campuran bisa ditampa.
2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya katup?
A: MOQ Kurang, 1 PC kanggo mriksa conto bisa ditindakake.
3. Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM?
A: Ya, OEM kasedhiya.
4. Kepiye carane mbayar?
A: Kita biasane nampa deposit 30%, lan saldo bakal dibayar sadurunge dikirim. L7C ora apa-apa
5. Kepiye wektu kiriman katup kupu-kupu sampeyan?
A: Kanggo umume ukuran, DN50-DN600, kita duwe stok bagean katup, bisa dikirim ing 1-3 minggu, menyang pelabuhan paling cedhak Tianjin.
6. Apa garansi produk sampeyan?
A: Biasane nawakake garansi sajrone 12 wulan kanggo layanan utawa 18 wulan wiwit tanggal pengiriman.
7. Apa standarisasi produk sampeyan?
A: GB / T12238-2008, JBfT 8527-1997, API 609, EN 593-1998, DIN 85003-3-1997


7. Informasi Kontak





Panas Tags: Katup Kupu-kupu Bore Lengkap, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.