Katup Kupu-Kupu Besi
  • Katup Kupu-Kupu Besi - 0 Katup Kupu-Kupu Besi - 0
  • Katup Kupu-Kupu Besi - 1 Katup Kupu-Kupu Besi - 1
  • Katup Kupu-Kupu Besi - 2 Katup Kupu-Kupu Besi - 2
  • Katup Kupu-Kupu Besi - 3 Katup Kupu-Kupu Besi - 3

Katup Kupu-Kupu Besi

Katup kupu-kupu besi, uga diarani tutup tutup, minangka katup ngatur sing kabentuk kanthi sederhana, lan bisa uga digunakake kanggo ngontrol media pipa tekanan rendah. Katup kupu-kupu besi Cast diproduksi dening Milestone Valve Company nduweni kualitas apik lan kinerja panyegelan sing apik. Cocog kanggo pasokan banyu lan saluran pipa saluran pembuangan lan gas panganan, obat-obatan, industri kimia, minyak bumi, tenaga listrik, tekstil, pembuatan kertas, lan liya-liyane sing suhu â ‰ ¤150â „ƒ lan tekanan nominal yaiku â ‰ ¤1.6MPa. Minangka fungsi kanggo ngatur aliran lan nyegat medium, katup kupu-kupu besi Cast stabil, sing ditampa kanthi mayoritas pangguna.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka katup kupu-kupu besi cor

Katup kupu-kupu besi, uga diarani tutup tutup, minangka katup ngatur sing kabentuk kanthi sederhana, lan bisa uga digunakake kanggo ngontrol media pipa tekanan rendah. Katup kupu-kupu besi Cast diproduksi dening Milestone Valve Company nduweni kualitas apik lan kinerja panyegelan sing apik. Cocog kanggo pasokan banyu lan saluran pipa saluran pembuangan lan gas panganan, obat-obatan, industri kimia, minyak bumi, tenaga listrik, tekstil, pembuatan kertas, lan liya-liyane sing suhu â ‰ ¤150â „ƒ lan tekanan nominal yaiku â ‰ ¤1.6MPa. Minangka fungsi kanggo ngatur aliran lan nyegat medium, katup kupu-kupu besi Cast stabil, sing ditampa kanthi mayoritas pangguna.


2. Parameter katup kupu-kupu besi cor:

Jinis Katup Katup kupu-kupu besi
DN DN50~DN4000
PN(MPaï¼ ‰ 0.6~1.6
Rentang Suhu Desain -15â „ƒï½ž150â„ ƒ
Jinis sambungan: Flanged, Wafer, Butt las, Lug
Jinis aktuator Manual drive, Pneumatik, Hidrolik utawa Aktuator listrik
Sealing Segel alus, Segel Hard Metal
Sedheng ditrapake Banyu, minyak, gas, lan macem-macem medium korosi

Bahan bagean utama

Suku cadang Materi
Awak Wesi Abu-abu, Wesi Saluran
Cakram Wesi mulur, Baja tahan karat
Poros Besi Cor
Kursi Karet
Gagang Baja tahan karat, baja dupleks
Sealing O-ring, NBR, EPDM, FKM

3. Fitur produk katup kupu-kupu besi cor:

1) Katup kupu besi cor ukurane cilik, bobote ringan, gampang dibongkar lan didandani, lan bisa dipasang ing posisi apa wae;
2) Katup kupu-kupu besi cor strukturé ringkes, ringkes, lan bisa dibukak lan ditutup kanthi cepet kanthi rotasi 90 °;
3) Katup kupu besi cor duwe torsi operasi cilik, hemat tenaga kerja lan bobot entheng;
4) Jumlah tes pambukaan lan nutup katup kupu-kupu besi Cast nganti kaping 10.000, lan umure dawa;
5) Segel katup kupu-kupu besi bisa diganti, lan kinerja panyegelan dipercaya bisa nggayuh loro arah kanthi bocor nol.
6) Bahan panyegelan katup kupu-kupu besi nduweni karakteristik resistensi penuaan, resistansi korosi lan umur panjang.


4. Aplikasi Kupu-Kupu Besi Cor


5. Conto aplikasi katup kupu-kupu besi cor:

Pelanggan ing Maladewa takon:
Katup kupu dibutuhake kanggo sistem pembuangan. Apa katup kupu-kupu besi Cast bisa digunakake? Katup kupu-kupu besi sing luwih tahan lama, utawa katup kupu-kupu baja karbon?
Wangsulan:
Yen digunakake ing sistem pembuangan, katup kupu besi wesi cukup. Kekuwatan tarik lan kekuatan ngasilake katup kupu-kupu besi Cast bisa cocog karo bahan baja karbon. Iki digunakake ing banyu biasa, banyu uyah, uap, lan liya-liyane. Ing sistem pipa, tahan korosi lan resistensi oksidasi bahan besi mulur luwih apik tinimbang karo bahan baja karbon. Sing luwih penting, biaya bahan besi mulur luwih murah tinimbang bahan waja cor. Dadi, kaya sing sampeyan ucapake kanggo pembuangan, katup kupu-kupu besi cor bisa digunakake.
Bahan baja karbon duwe resistensi suhu sing luwih akeh lan kapasitas meksa tekanan tinimbang zat besi mulur, mula ing suhu dhuwur lan kahanan tekanan tinggi, isih perlu nggunakake katup kupu-kupu baja karbon.


6. Paket lan Pangiriman


7. FAQ

1. Apa aku bisa duwe conto order kanggo katup?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitase, Sampel campuran bisa ditampa.
2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya katup?
A: MOQ Kurang, 1 PC kanggo mriksa conto bisa ditindakake.
3. Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM?
A: Ya, OEM kasedhiya.
4. Kepiye carane mbayar?
A: Kita biasane nampa deposit 30%, lan saldo bakal dibayar sadurunge dikirim. L7C ora apa-apa
5. Kepiye wektu kiriman katup kupu-kupu sampeyan?
A: Kanggo umume ukuran, DN50-DN600, kita duwe stok bagean katup, bisa dikirim ing 1-3 minggu, menyang pelabuhan paling cedhak Tianjin.
6. Apa garansi produk sampeyan?
A: Biasane nawakake garansi sajrone 12 wulan kanggo layanan utawa 18 wulan wiwit tanggal pengiriman.
7. Apa standarisasi produk sampeyan?
A: GB / T12238-2008, JBfT 8527-1997, API 609, EN 593-1998, DIN 85003-3-1997


8. Informasi Kontak





Panas Tags: Klep Kupu-Kupu Besi, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.