Ngarep > Babagan awake dhewe>Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Tianjin Milestone Valve Company diadegake ing taun 2019 gabung karo pabrik katup ing Tianjin. Sawise nyerep kekuatan saka pabrik sadurungé, saiki kita dadi perusahaan Manufaktur profesional ing industri, karo produk paten: diameteripun gedhe flange kupu tutup, pindho klip kupu tutup, kebak diantrekake karet kupu tutup lan alur kupu tutup. Produk kasebut diekspor menyang Filipina, Singapura, Arab Saudi lan Brasil.


Perusahaan iki duwe macem-macem peralatan pangolahan gedhe, kayata mesin bubut vertikal 3.5meter, mesin panggilingan 2000mmx4000mm. Lan kita duwe macem-macem peralatan tes skala gedhe kanggo kinerja katup, sifat fisik lan analisis kimia. Kanthi tim teknis sing kuwat, kabeh produk tutup dirancang liwat bantuan komputer CAD, inovasi teknologi implementasine, sistem manajemen kualitas sing ketat, kanggo ngupayakake nol cacat kualitas produk.


Produk kasebut akeh digunakake ing teknik banyu, pembangkit listrik, pasokan termal, metalurgi, minyak lan gas lan lapangan industri liyane.