Ngarep > Produk > Katup Kupu

Katup Kupu

Katup kupu-kupu, uga disebut tutup tutup, minangka katup kanthi struktur sing prasaja. Bagian bukaan lan tutup tutup kupu yaiku piring kupu-kupu sing bentuke cakram, sing muter ngubengi sumbu dhewe ing awak tutup kanggo entuk tujuan mbukak lan nutup utawa nyetel.

Katup kupu ora mung prasaja ing struktur, ukuran cilik, bobot entheng, konsumsi bahan sing kurang, ukuran instalasi cilik, torsi nyopir cilik, operasi sing gampang lan cepet, nanging uga nduweni aturan aliran sing apik lan ciri nutup lan nutup. ing wektu sing padha. Wis dikembangake ing sepuluh taun kepungkur. Salah sawijining jinis katup paling cepet.

Katup kupu-kupu digunakake akeh. Katup kupu bisa digunakake kanggo ngontrol aliran macem-macem jinis cairan kayata hawa, banyu, uap, macem-macem media korosif, lendhut, lenga, lan logam cair. Utamane muter peran nglereni lan throttling ing pipa.

Macem-macem lan jumlah katup kupu terus berkembang, lan berkembang menyang suhu dhuwur, tekanan dhuwur, diameter gedhe, lan segel dhuwur. Saiki klep kupu duwe umur layanan sing dawa, karakteristik penyesuaian sing apik, lan siji katup kanthi macem-macem fungsi. Reliabilitas lan indikator kinerja liyane wis tekan tingkat dhuwur.

View as  
 
Katup Kupu Kupu-Kupu Metallic

Katup Kupu Kupu-Kupu Metallic

Telung desain eksentrik Metallic Hard Sealing Butterve Valve ngindhari nyandhang permukaan segel, integritas segel pangopènan lan umur kerja sing dhuwur.

Maca liyaneKirim Enquiry
Klep Kupu Kupu Kera Lembut

Klep Kupu Kupu Kera Lembut

Katup kupu-kupu segel alus, minangka komponen sing digunakake kanggo ngontrol sistem pipa lan aliran wis akeh digunakake ing pirang-pirang bidang kayata minyak bumi, industri kimia, metalurgi, PLTA lan liya-liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
kinerja dhuwur Suhu dhuwur tekanan dhuwur katup kupu

kinerja dhuwur Suhu dhuwur tekanan dhuwur katup kupu

MST nawakake seri ST sing populer Kinerja dhuwur Katup kupu-kupu tekanan dhuwur suhu dhuwur,karo kursi logam opsional. Katup Kupu Suhu Dhuwur iki dirating kanggo layanan nganti 700 ° F. Katup cocok kanggo aliran loro arah, lan disk dirancang kanggo nyuda ekspansi termal. Katup kupu-kupu kinerja dhuwur dirating ing kelas IV shutoff miturut ASME / FCI 70-2.

Maca liyaneKirim Enquiry
Butterfly non return valve

Butterfly non return valve

Katup non bali kupu MST dirancang kanggo nglengkapi, nyuplai jaringan hidrolik lan stasiun pompa. Saka konstruksi sing kuat, umume dipasang ing saluran penindasan. Kanthi mandheg pompa, kolom banyu kanthi otomatis nahan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuas katup kupu sing dioperasikake

Tuas katup kupu sing dioperasikake

Kita minangka produsen katup paling gedhe ing China lan cakram logam sing dipasang ing rod. Nalika katup ditutup, disk diuripake supaya bisa ngalangi dalan kasebut. Nalika pengungkit tutup Kupu-kupu dibukak kanthi lengkap, cakram diputar seprapat giliran supaya bisa ngliwati tanpa wates. Tuas katup kupu sing dioperasikake uga bisa dibukak kanthi bertahap kanggo ngatur aliran. Ana macem-macem jinis Butterfly Valves, saben diadaptasi kanggo tekanan sing beda lan panggunaan sing beda.

Maca liyaneKirim Enquiry
Katup kupu tricentric

Katup kupu tricentric

MST nawakake katup kupu-kupu thetricentric, katup isolasi utama sing cocog kanggo operasi ing vakum cahya kanggo aplikasi tekanan dhuwur lan cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake kebocoran nol mutlak. Dibandhingake karo gapura, globe utawa werni klep saka ukuran padha lan kelas meksa, Tricentric kupu tutup menehi papan lan bobot tabungan nalika nyilikake instalasi lan biaya pangopènan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tahan lama Katup Kupu digawe ing China bisa disesuaikan khusus saka Milestone. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrikan China Katup Kupu lan pemasok ing China. Kita bisa njamin manawa Katup Kupu kualitas tinggi duwe garansi setaun lan lulus sertifikasi CE. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake regane murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, sampeyan bisa tuku akeh kasebut kanthi rega murah. Kita uga bisa menehi conto gratis. Ngarep-arep nggarap sampeyan.