Katup Kupu Kupu-Kupu Metallic
  • Katup Kupu Kupu-Kupu Metallic - 0 Katup Kupu Kupu-Kupu Metallic - 0
  • Katup Kupu Kupu-Kupu Metallic - 1 Katup Kupu Kupu-Kupu Metallic - 1
  • Katup Kupu Kupu-Kupu Metallic - 2 Katup Kupu Kupu-Kupu Metallic - 2

Katup Kupu Kupu-Kupu Metallic

Telung desain eksentrik Metallic Hard Sealing Butterve Valve ngindhari nyandhang permukaan segel, integritas segel pangopènan lan umur kerja sing dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Jangkauan Kinerja katup kupu-kupu segel hard logam

Rincian Spesifikasi
Ukurane DN100-5500
Tekanan PN0.6-6.4MPa
Suhu -29 nganti 450 derajat
Sedheng Banyu, minyak, gas
Struktur Struktur eksentrik
Nyopir Manual, gir, pneumatik, listrik
Standar Sambungan GB · ANSI · API
Awak, Bahan Disc Baja karbon, baja tahan karat
Bahan Batang Waja tahan karat
Bahan Kursi Satelit, tungsten karbida
Jinis Katup Wafer, jinis lug, flange, gandheng
Jinis segel PTFE, NBR, Seal Logam




2.Keuntungan Katup Kupu-Kupu Metallic Hard Sealing

Telung desain eksentrik katup kupu-kupu segel hard logam ngindhari nyandhang permukaan segel, integritas segel pangopènan lan umur kerja sing dhuwur.
cincin segel logam elastis paten ngasilake kompresi sing seragam kanggo
priksa manawa segel arah bi kinerja tinggi lan kompresi elastis.
Kemasan kelenjar flange sing bisa disetel bisa dijamin malah distribusi, pengepakan nggunakake TFE (450 derajat Fahrenheit) lan grafit (900 derajat Fahrenheit)
Desain poros katup blowout sesuai karo standar API609, nambah keamanan operator.




3. Kemasan lan Pangiriman


4. FAQ

1. Apa aku bisa duwe pesen conto katup kupu-kupu segel sing angel?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitase, Sampel campuran bisa ditampa.
2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo urutan katup kupu-kupu segel hard logam?
A: MOQ Kurang, 1 PC kanggo mriksa conto bisa ditindakake.
3. Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM?
A: Ya, OEM kasedhiya.
4. Kepiye carane mbayar?
A: Kita biasane nampa deposit 30%, lan saldo bakal dibayar sadurunge dikirim. L7C ora apa-apa
5. Apa wektu kiriman katup kupu-kupu segel sing angel?
A: Kanggo umume ukuran, DN50-DN600, kita duwe stok bagean katup, bisa dikirim ing 1-3 minggu, menyang pelabuhan paling cedhak Tianjin.
6. Apa garansi produk sampeyan?
A: Biasane nawakake garansi sajrone 12 wulan kanggo layanan utawa 18 wulan wiwit tanggal pengiriman.
7. Apa standarisasi produk sampeyan?
A: GB / T12238-2008, JBfT 8527-1997, API 609, EN 593-1998, DIN 85003-3-1997


5. Informasi Kontak




Panas Tags: Katup Kupu Kupu-Kupu Metallic, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.