Katup kupu tricentric
  • Katup kupu tricentric - 0 Katup kupu tricentric - 0
  • Katup kupu tricentric - 1 Katup kupu tricentric - 1
  • Katup kupu tricentric - 2 Katup kupu tricentric - 2
  • Katup kupu tricentric - 3 Katup kupu tricentric - 3

Katup kupu tricentric

MST nawakake katup kupu-kupu thetricentric, katup isolasi utama sing cocog kanggo operasi ing vakum cahya kanggo aplikasi tekanan dhuwur lan cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake kebocoran nol mutlak. Dibandhingake karo gapura, globe utawa werni klep saka ukuran padha lan kelas meksa, Tricentric kupu tutup menehi papan lan bobot tabungan nalika nyilikake instalasi lan biaya pangopènan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

MST nawakake katup kupu-kupu thetricentric, katup isolasi utama sing cocog kanggo operasi ing vakum cahya kanggo aplikasi tekanan dhuwur lan cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake kebocoran nol mutlak. Dibandhingake karo gapura, globe utawa werni klep saka ukuran padha lan kelas meksa, Tricentric kupu tutup menehi papan lan bobot tabungan nalika nyilikake instalasi lan biaya pangopènan.


Tricentric butterfly valve


Katup kupu tricentric, non-rubbing, segel logam-kanggo-logam ngirim nul bocor karo torsi minimal lan certified geni-aman. Ketahanan ring segel njamin sealing peripheral seragam karo jog, entuk shutoff lengkap preduli saka arah aliran. Katup kupu Tricentric nawakake ring segel logam ngalangi kanggo suhu dhuwur lan aplikasi layanan abot kanggo mesthekake shutoff bi-arah ing saindhenging meksa lengkap / sawetara suhu.


Tricentric butterfly valve


Tipe Katup
Katup Kupu Flange Eksentrik
DN
DN100~DN4000
PN(MPa)
0.6~1.6
Range Suhu Desain
-10℃~120℃
Sedheng ditrapakec
Banyu, lenga, gas, lan macem-macem medium karat
Tipe sambungan:
Flanged
Tipe aktuator
Drive manual, Pneumatic, Hydraulic utawa Aktuator listrik
Struktur
Eksentrik dobel, eksentrik telu
Sealing
Metal Hard Seal, Soft seal

Katup kupu tricentric minangka siji-sijine katup ing kelas kanthi sambungan cakram / batang splined. Sambungan katup kupu Tricentric ngidini gerakan sumbu disk independen saka gagang, tetep ring segel lan jog ing posisi lan ora kena pengaruh fluktuasi suhu lan efek meksa ing gagang. Desain iki nyegah masalah misalignment khas saka cakram ditempelake rigidly lan stems kanggo menehi kekuatan maksimum. Keterlibatan toleransi sing cedhak antarane disk lan batang nyuda histeresis.


Tricentric butterfly valve


Katup kupu tricentric nduweni gagang sing diimbangi ing sumbu X (1) lan Y (2) saka garis tengah katup kupu. Iki ngasilake gerakan kaya cam nalika katup beroperasi. Offset katelu (3) kasusun saka profil conical kepekso machined menyang lumahing sealing tutup, saéngga engagement Rotary lan disengagement saka jog lan segel ring tanpa gangguan. Offset triple iki ngilangake kabeh rubbing antarane jog lan segel ring sak lelungan tutup, ngurangi jog lan segel nyandhang lan ndawakake urip siklus.

Sawise ring jog lan segel wis kebak, torsi Applied kanggo nggawe loro-arah, nul bocor, segel logam-kanggo-logam. Mulane, katup kupu Tricentric asring ditetepake minangka "torque-lenggah" tinimbang "posisi-lenggah" kaya ing kasus produk tahan banting utawa kinerja dhuwur.


Hot Tags: Katup kupu Tricentric, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, China, Made In China, Murah, Rega Murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan, CE, Kualitas, Awet, Garansi Setaun

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy