Ngarep > Produk > Gate Valve

Gate Valve

Bagian bukaan lan tutup tutup gerbang yaiku gerbang, lan arah gerakan gerbang tegak lurus karo arah cairan. Katup gapura mung bisa dibukak lan ditutup kanthi lengkap, lan ora bisa diatur utawa dicekel.

Katup gapura disegel kanthi kontak antarane kursi tutup lan piring gerbang, lan permukaan sealing biasane dilas karo bahan logam kanggo nambah resistensi nyandhang, kayata 1Cr13, STL6, stainless steel, lan liya-liyane. gapura elastis. Miturut prabédan gapura, katup gapura dipérang dadi katup gapura kaku lan katup gapura elastis.

Gate valve minangka katup sing akeh digunakake. Umume, piranti sing dipotong kanthi diameter DN≥50 mm dipilih kanggo digunakake. Kadhangkala klep gapura uga digunakake kanggo piranti sing dipotong kanthi diameter cilik. Katup gerbang duwe kaluwihan ing ngisor iki:

â‘ Resistensi cairan cilik.

â'¡Kekuwatan njaba sing dibutuhake kanggo mbukak lan nutup cilik.

â‘¢Arah aliran medium ora diwatesi.

Nalika mbukak kanthi lengkap, erosi permukaan sealing dening medium kerja luwih cilik tinimbang katup mandeg.

⑤Wujud awak relatif prasaja, lan proses casting luwih apik

View as  
 
Katup sluice flange pindho

Katup sluice flange pindho

Mbukak lan nutup bagean tutup sluice flange pindho minangka gapura, lan arah gerakan gerbang jejeg arah cairan. Katup gapura mung bisa dibukak lan ditutup kanthi lengkap, lan ora bisa diatur utawa dicekel. Gapura nduweni rong permukaan sealing. Loro lumahing panyegelan model tutup gerbang model sing paling umum digunakake mbentuk wedge.

Maca liyaneKirim Enquiry
Katup gerbang logam lungguh

Katup gerbang logam lungguh

Katup gapura sing lungguh logam utamane dirancang kanggo ngisolasi aliran dawa pipa utawa peralatan. Iku nggunakake gapura wesi ductile sing omahé dering tembaga kanggo mesthekake segel watertight. Katup gerbang sing dipasang logam kanggo banyu lan cairan netral, nganti maksimal. 70°C.

Maca liyaneKirim Enquiry
Resilient wedge Iron gate Valves

Resilient wedge Iron gate Valves

Resilient wedge Iron gate Valves minangka jinis tutup gapura, lan permukaan sealing ana ing sudut tartamtu kanthi garis tengah vertikal, yaiku, loro permukaan sealing sing bentuke baji. Resilient wedge Iron gate Valves dipérang dadi padhang stem gate valve lan dark stem gate valve, wedge single gate valve lan wedge double gate valve. Cara nyopir yaiku: listrik, pneumatik, manual, pneumatik lan hidrolik, lan liya-liyane. Cara sambungan yaiku flanged, dilas, lan dijepit.

Maca liyaneKirim Enquiry
Katup gerbang port lengkap

Katup gerbang port lengkap

Katup gerbang port lengkap minangka gapura kanggo mbukak lan nutup bagean. Arah gerakan gerbang tegak lurus karo arah cairan. Katup gapura mung bisa dibukak lan ditutup kanthi lengkap, lan ora bisa diatur utawa dicekel. Katup gerbang full-bore sing diprodhuksi dening MST nduweni kinerja sing stabil lan wis nampa umpan balik sing ora jelas saka para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Bagian Gate Valve

Bagian Gate Valve

Bagian Katup Gerbang umume digunakake kanggo mateni aliran cairan utawa, ing posisi mbukak kanthi lengkap, nyedhiyakake aliran lengkap ing pipa. Mangkono digunakake ing posisi sing ditutup utawa mbukak kanthi lengkap. Katup gapura kasusun saka awak katup, kursi lan cakram, spindle, kelenjar, lan roda kanggo ngoperasikake katup. Kursi lan gapura bebarengan nindakake fungsi mateni aliran cairan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gate Valve kanggo Sewer Line

Gate Valve kanggo Sewer Line

Katup gapura kanggo saluran pembuangan digunakake kanggo nyegah banyu sampah mlebu ing bangunan saka sistem saluran pembuangan umum kena banyu korosif, sampah, grit, lan barang padhet liyane. Kanggo alasan iki jinis katup nggunakake gapura pinggiran piso. Gerbang edged piso dirancang khusus kanggo ngontrol aliran macem-macem bahan, kayata ditemokake ing pabrik pulp, pabrik kertas, pertambangan, lan pabrik pengolahan banyu limbah sing alirane ngemot bahan padhet.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tahan lama Gate Valve digawe ing China bisa disesuaikan khusus saka Milestone. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrikan China Gate Valve lan pemasok ing China. Kita bisa njamin manawa Gate Valve kualitas tinggi duwe garansi setaun lan lulus sertifikasi CE. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake regane murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, sampeyan bisa tuku akeh kasebut kanthi rega murah. Kita uga bisa menehi conto gratis. Ngarep-arep nggarap sampeyan.