Ngarep > Produk > Katup liyane

Katup liyane

Ana akeh katup liyane ing Milestone valve company ltd, kayata Exhaust Valve, Regulating Valve, Pressure relief valve ect. Lan kabeh produk wis disesuaikan, priksa dhaptar produk kita.

View as  
 
Saringan Y-Type

Saringan Y-Type

Galur tipe Y minangka alat panyaring sing dibutuhake kanggo sistem transportasi medium pipa. Pelatih tipe Y biasane dipasang ing ujung katup tekanan sing nyuda tekanan, katup relief tekanan, katup level banyu konstan utawa peralatan liyane, sing digunakake kanggo ngilangi kotoran ing medium kanggo ngindhari katup lan peralatan sing rusak lan nglindhungi kanggo operasi normal.

Maca liyaneKirim Enquiry
Saringan Flange API

Saringan Flange API

Filter standar API minangka peralatan cilik kanggo mbusak padatan ing cairan. Iki bisa nglindhungi kompresor, pompa, katup lan peralatan lan instrumen liyane saka operasi normal, supaya bisa stabil proses lan njamin keamanan. Kajaba iku, penting banget kanggo nambah kualitas produk. Saringan flange API cocog kanggo uap, udara, minyak tanah, banyu, gas korosif sing ringkih lan cairan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Katup Pengalih Loro-Loro

Katup Pengalih Loro-Loro

Katup diverter rong arah yaiku piranti diverter kanggo nyebarke utawa nglumpukake bahan bubuk utawa bahan padhet granular, Cocog kanggo plastik kimia lan industri panganan.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Tahan lama Katup liyane digawe ing China bisa disesuaikan khusus saka Milestone. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrikan China Katup liyane lan pemasok ing China. Kita bisa njamin manawa Katup liyane kualitas tinggi duwe garansi setaun lan lulus sertifikasi CE. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake regane murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, sampeyan bisa tuku akeh kasebut kanthi rega murah. Kita uga bisa menehi conto gratis. Ngarep-arep nggarap sampeyan.