Babagan Perusahaan Katup Milestone

Perusahaan katup tonggak tonggak didegaké ing 2019 gabung karo pabrik katup ing Tianjin. Sawise nyedhot kekuwatan pabrik sadurunge, saiki kita dadi perusahaan manufaktur profesional ing industri, kanthi produk paten: katup kupu, katup gerbang, katup globe, katup cek lan katup bal. Produk kasebut diekspor menyang Filipina, Singapura, Arab Saudi lan Brasil.

Perusahaan kasebut duwe macem-macem peralatan pangolahan gedhe, kaya lathe vertikal 3,5meter, mesin penggilingan boring 2000mmx4000mm. Lan kita duwe macem-macem alat uji skala gedhe kanggo kinerja katup, sifat fisik lan analisis kimia. Kanthi tim teknis sing kuat, kabeh produk katup dirancang liwat komputer sing dibantu komputer CAD, inovasi teknologi implementasine, sistem manajemen kualitas sing ketat, kanggo ngupayakake cacat nol kualitas produk.

Napa milih kita?


Piranti

Penganalisa spektrum, Saluran nutupi bubuk otomatis

Layanan

Kita bisa ngrancang lan ngasilake produk miturut syarat pelanggan, lan menehi instruksi produk.

Pasar

Indonesia, Malaysia, Filipina, Thailand, Maladewa, Nigeria, Australia lan Kazakhsta

Panas Produk

Paling Anyar News

Enquiry For Pricelist

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, kayata Gate Valve, Ball Valve, Check Valve. please ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.