Ngarep > Produk > Ball Valve

Ball Valve

Mbukak lan nutup bagean tutup werni digunakake minangka bal, lan bal diputer 90o watara sumbu saka gagang tutup kanggo entuk tujuan mbukak lan nutup.

Katup bal utamane digunakake kanggo ngethok utawa nyambungake medium, lan uga bisa digunakake kanggo pangaturan lan kontrol cairan. Katup werni berbentuk V bisa nindakake pangaturan lan kontrol aliran sing luwih akurat, lan katup bal telung arah digunakake kanggo nyebarake medium lan ngganti arah aliran medium.

Katup bal ora mung prasaja ing struktur, apik ing kinerja sealing, nanging uga ukuran cilik, bobot entheng, konsumsi bahan kurang, ukuran instalasi cilik, lan torsi nyopir cilik ing sawetara wacana nominal tartamtu. Iku prasaja kanggo operate lan gampang kanggo entuk mbukak lan nutup kanthi cepet. Katup bal minangka salah sawijining jinis katup sing paling cepet tuwuh ing sepuluh taun kepungkur. Panggunaan klep werni banget sudhut, lan macem-macem lan jumlahe saka nggunakake terus kanggo nggedhekake, lan iku berkembang ing arah saka suhu dhuwur, tekanan dhuwur, tutuk gedhe, kinerja sealing dhuwur, umur dawa, kinerja imbuhan banget lan multi- fungsi katup. Kapercayan lan pratondho kinerja liyane Kabeh wis tekan tingkat dhuwur, lan wis sebagian diganti klep gerbang, klep globe, lan katup throttle.

View as  
 
3 Piece baja ditempa katup werni tetep

3 Piece baja ditempa katup werni tetep

3 Piece baja palsu tutup werni tetep generasi anyar-kinerja dhuwur werni tutup, utamané dipigunakaké kanggo tekanan dhuwur lan diameteripun gedhe, cocok kanggo pipo transmisi long-distance lan pipo industri umum. Kekuwatan, safety lan resistensi lingkungan sing atos dianggep khusus ing desain, lan cocok kanggo macem-macem media korosif lan non-korosif. Katup bal tetep baja maju sing diprodhuksi dening MST yaiku struktur lan sealing kanthi kualitas dhuwur, lan akeh digunakake ing gas alam, minyak, industri kimia, metalurgi, konstruksi kutha, panganan lan industri liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Katup bola gas

Katup bola gas

Katup bal gas nuduhake saluran pipa jarak jauh sing cocog kanggo gas alam, batubara-kanggo-gas buatan, lan gas cair, lan jaringan transmisi lan distribusi gas kutha. Iki diprodhuksi miturut syarat GB / T12237-2007, GB / T12224-2005 lan standar katup sing gegandhengan. Katup bal kanthi kinerja anti-karat, anti-statis, aman, dipercaya, lan dhuwur. Bisa digunakake khusus kanggo gas alam, gas batu bara, gas cair lan gas liyane lan kontrol pipa gas non-korosif lan kontrol aliran.

Maca liyaneKirim Enquiry
Trunnion Dipasang Ball Valve

Trunnion Dipasang Ball Valve

Katup bal sing dipasang trunnion minangka wangun katup seprapat giliran sing nggunakake bal kothong, berlubang lan tetep kanggo ngontrol aliran kasebut.

Maca liyaneKirim Enquiry
2 inch Kuningan Ball Valve

2 inch Kuningan Ball Valve

Katup werni kuningan 2 inch utamane digunakake ing pipa kanggo ngontrol lan ngatur aliran medium, sing cocog kanggo banyu, lenga lan gas sing ora gampang kobong. Katup disambungake karo pipa kanthi konektor benang. Lan awak klep digawe saka bahan kuningan. lampiran kayata pembersih permukaan datar, tongkat ekstensi, lan sapu banyu. Katup bal mesin cuci tekanan iki minangka ngirit wektu sing apik.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tekanan Washer Ball Valve

Tekanan Washer Ball Valve

Katup bal mesin cuci tekanan pangguna kanggo ngendheg sementara aliran banyu liwat selang tekanan tanpa mateni mesin lan ngganti kanthi cepet ing antarane bedhil semprotan lan lampiran liyane kayata pembersih permukaan sing rata, tongkat ekstensi, lan sapu banyu. Katup bal mesin cuci tekanan iki minangka ngirit wektu sing apik.

Maca liyaneKirim Enquiry
Ball Valve 4 inch Kab

Ball Valve 4 inch Kab

Katup bal 4 inci minangka wangun katup seprapat giliran sing nggunakake bal kothong, perforated lan pivoting kanggo ngontrol aliran kasebut. Bal kasebut nduweni diameter nominal 4 inci (100 mm). Iki digunakake ing pipa kanggo ngethok, nyebarake lan ngganti arah aliran medium. Katup bal nduweni nilai torsi cilik, kinerja sealing sing apik lan operasi sing gampang.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tahan lama Ball Valve digawe ing China bisa disesuaikan khusus saka Milestone. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrikan China Ball Valve lan pemasok ing China. Kita bisa njamin manawa Ball Valve kualitas tinggi duwe garansi setaun lan lulus sertifikasi CE. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake regane murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, sampeyan bisa tuku akeh kasebut kanthi rega murah. Kita uga bisa menehi conto gratis. Ngarep-arep nggarap sampeyan.