Ngarep > Produk > Priksa Valve

Priksa Valve

Katup mriksa nuduhake katup sing bagean mbukak lan nutup minangka cakram bunder lan gumantung ing bobot lan tekanan medium dhewe kanggo ngasilake aksi kanggo ngalangi aliran mburi medium. Iki minangka katup otomatis, uga dikenal minangka katup mriksa, katup siji-arah, katup bali utawa Fungsi utama katup isolasi yaiku kanggo nyegah medium mili bali, kanggo nyegah pompa lan motor drive bali, lan ngeculake. medium wadhah.

Mode gerakan cakram tutup katup dipérang dadi jinis angkat lan jinis ayunan. Katup mriksa angkat padha karo struktur tutup tutup, nanging ora duwe batang katup sing nyopir disk. Medium mili saka ujung inlet (sisih ngisor) lan mili metu saka ujung stopkontak (sisih ndhuwur). Nalika tekanan inlet luwih gedhe tinimbang jumlah bobot cakram lan resistensi aliran, katup dibukak. Kosok baline, tutup ditutup nalika medium mili bali. Katup mriksa swing duwe disk sing cenderung lan bisa muter ing sumbu, lan prinsip kerjane padha karo katup mriksa angkat.

Katup mriksa asring digunakake minangka tutup ngisor piranti pumping kanggo nyegah backflow banyu. Kombinasi katup mriksa lan tutup tutup bisa dadi peran isolasi safety. Kerugian kasebut yaiku resistensi gedhe lan kinerja sealing kurang nalika ditutup.

View as  
 
Katup udara exhaust komposit

Katup udara exhaust komposit

Katup udara exhaust komposit yaiku awak tutup sing bentuke tong minyak, sing utamane ngemot klompok bal stainless steel, rod lan colokan. Katup udara ekzos komposit dipasang ing outlet banyu pompa utawa ing pipa pasokan lan distribusi banyu kanggo mbusak udhara sing akumulasi ing pipa, utawa udhara cilik sing diklumpukake ing papan sing luwih dhuwur saka pipa kasebut dibuwang menyang atmosfer. , supaya minangka kanggo nambah efficiency layanan saka pipo lan pump Valve cepet inhales njaba online kanggo nglindhungi pipo saka karusakan disebabake meksa negatif.

Maca liyaneKirim Enquiry
Flanged WCB Swing mriksa katup

Flanged WCB Swing mriksa katup

Flanged WCB Swing check valve yaiku katup sing mbukak lan nutup bagean sing dibukak utawa ditutup kanthi gaya aliran medium kanggo nyegah medium mili bali. Flanged WCB Swing check valve kalebu ing kategori katup otomatis. Utamane digunakake ing pipelines ngendi medium mili ing siji arah, lan mung ngidini medium kanggo mili ing siji arah kanggo nyegah kacilakan ing pipo.

Maca liyaneKirim Enquiry
Katup Priksa Pemanas Banyu Panas

Katup Priksa Pemanas Banyu Panas

Katup mriksa pemanas banyu panas minangka bagéyan integral ing aplikasi sing tepat saka mesin ingkang ndamel benter lan mbisakake aliran banyu panas ing arah siji, lan kanthi mangkono ngalangi aliran bali banyu saka plumbing kanggo bali menyang mesin ingkang ndamel benter.

Maca liyaneKirim Enquiry
Vertikal Check Valve

Vertikal Check Valve

Katup mriksa vertikal yaiku katup mriksa sing padha karo katup mriksa angkat. Nanging, katup iki umume duwe spring sing bakal 'ngangkat' nalika ana tekanan ing sisih hulu katup. Tekanan sing dibutuhake ing sisih hulu klep kanggo ngatasi tegangan spring diarani 'tekanan retak'. Nalika tekanan liwat katup dadi ngisor tekanan retak, spring bakal nutup tutup kanggo nyegah bali-aliran ing proses.

Maca liyaneKirim Enquiry
Katup Priksa 2 Inch

Katup Priksa 2 Inch

2 Inch Check Valve minangka jinis katup sing ngidini cairan, gas, lan uap mili mung siji arah. Dhiameter katup yaiku 2 inci. Katup mriksa bisa duwe mekanisme ‘stopping’ sing bisa dibentuk kaya bal, cakram, piston, utawa poppet. Katup disambungake kanthi benang lan pipa.

Maca liyaneKirim Enquiry
Wafer Priksa Valves

Wafer Priksa Valves

Katup mriksa Wafer minangka katup sing tumindak mandiri lan nutup kanthi cepet sing nyegah media kerja bali menyang pipa. Padha digunakake kanggo nyegah saka backflow ing Pumps, pembuangan etc. TWafer mriksa tutup ora tutup mati-mati.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tahan lama Priksa Valve digawe ing China bisa disesuaikan khusus saka Milestone. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrikan China Priksa Valve lan pemasok ing China. Kita bisa njamin manawa Priksa Valve kualitas tinggi duwe garansi setaun lan lulus sertifikasi CE. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake regane murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, sampeyan bisa tuku akeh kasebut kanthi rega murah. Kita uga bisa menehi conto gratis. Ngarep-arep nggarap sampeyan.