Ngarep > Produk > Globe Valve

Globe Valve

Sumbu batang katup globe tegak lurus karo permukaan sealing kursi katup. Batang tutup globe umume muter lan ngangkat, lan roda tangan dipasang ing sisih ndhuwur gagang. Nalika handwheel diputer ing arah jarum jam, Utas saka gagang tutup muter mudhun, lan lumahing sealing saka tutup tutup ing kontak cedhak karo lumahing sealing saka jog tutup, lan tutup tutup tekan negara ditutup. ; nalika handwheel diputer ing arah counterclockwise, Utas saka gagang tutup muter munggah, lan tutup tutup lumahing sealing dipisahake saka lumahing sealing saka jog tutup, lan tutup tutup dibukak.

Bukaan utawa nutup stroke saka gagang tutup relatif cendhak, lan nduweni tumindak cut-off banget dipercaya, nggawe tutup iki cocok banget kanggo Cut-off utawa imbuhan lan throttling saka medium. Sawise disk tutup tutup ing negara mbukak, ora ana kontak antarane jog lan lumahing sealing saka disk, lan wis tumindak cut-off banget dipercaya. Katup jinis iki cocog banget kanggo motong utawa nyetel lan throttling medium. .

Alesan kenapa tutup globe dadi populer yaiku gesekan ing antarane permukaan sealing ing proses pambukaan lan penutupan cilik, relatif tahan lama, dhuwur bukaan ora gedhe, manufaktur gampang, lan pangopènan trep. Ora mung cocok kanggo tekanan medium lan kurang, nanging uga cocok kanggo tekanan dhuwur.

View as  
 
Katup Globe Baja Tempa

Katup Globe Baja Tempa

Fitur katup globe baja palsu:Limbah Kurang 〠Produk sing Kuwat lan Awet 〠Kelelahan Termal sing Dikurangi〠Sifat Mekanik Luwih Apik〠Katup Tahan Dhuwur

Maca liyaneKirim Enquiry
Cast Steel Globe Valve

Cast Steel Globe Valve

Cast Steel Globe Valves minangka klep tutup-mudhun gerakan linear ing ngendi anggota penutupan dipindhah lan mateni kursi. Biasane anggota penutup kasebut diarani disk, ora preduli saka wujude.

Maca liyaneKirim Enquiry
Globe Valve Kanggo Pipa Fitting

Globe Valve Kanggo Pipa Fitting

Katup globe digunakake utamane ing kahanan sing mbutuhake throttling komoditas. Globe Valve For Pipe Fitting kanthi mung muter roda tangan, tingkat aliran komoditas liwat katup bisa diatur menyang tingkat sing dikarepake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jaket Globe Valve

Jaket Globe Valve

Jacket Globe Valve biasane digunakake kanggo mbukak / nutup utawa ngatur aliran media lan kauntungan utama minangka salah sawijining katup sing paling gampang kanggo ndandani. Jaket Globe Valve yaiku konstruksi bonnet sing diikat lan desain khusus. Jaket Globe Valve gampang banget kanggo pangopènan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Y Bellows Globe Valve

Y Bellows Globe Valve

Y bellows globe valve minangka jinis stop valve, sing ora mung nyambungake lan ngethok medium, nanging uga ngatur lan throttles.

Maca liyaneKirim Enquiry
Katup Globe Manual

Katup Globe Manual

Katup globe manual minangka jinis katup globe. Iku drive rod tutup kanggo mindhah dening muter setir tangan, lan rod tutup drive plate tutup kanggo mindhah munggah lan mudhun kanggo entuk efek mbukak lan nutup tutup.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tahan lama Globe Valve digawe ing China bisa disesuaikan khusus saka Milestone. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrikan China Globe Valve lan pemasok ing China. Kita bisa njamin manawa Globe Valve kualitas tinggi duwe garansi setaun lan lulus sertifikasi CE. Sampeyan ora kuwatir bab rega, kita bisa menehi dhaptar rega. Yen sampeyan ndeleng kutipan kasebut, sampeyan bakal nemokake regane murah. Amarga pasokan pabrik kita wis kasedhiya, sampeyan bisa tuku akeh kasebut kanthi rega murah. Kita uga bisa menehi conto gratis. Ngarep-arep nggarap sampeyan.