Klep Kupu Kupu Kera Lembut
  • Klep Kupu Kupu Kera Lembut - 0 Klep Kupu Kupu Kera Lembut - 0
  • Klep Kupu Kupu Kera Lembut - 1 Klep Kupu Kupu Kera Lembut - 1
  • Klep Kupu Kupu Kera Lembut - 2 Klep Kupu Kupu Kera Lembut - 2

Klep Kupu Kupu Kera Lembut

Katup kupu-kupu segel alus, minangka komponen sing digunakake kanggo ngontrol sistem pipa lan aliran wis akeh digunakake ing pirang-pirang bidang kayata minyak bumi, industri kimia, metalurgi, PLTA lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Fitur Produk katup kupu-kupu segel alus

Diameter Nominal: DN100-3000, DN100-1200
Tekanan Nominal: 1.0, 1.6Mpa
Tekanan sing Cocog: -10 nganti 80 derajat
Sedheng Cocog: Banyu Portabel, Limbah, Banyu Laut, Udara




2.Spesifikasi katup kupu-kupu segel alus

1 Botol hex Baja karbon galvanis
2 Tutup Akhir Ht200
3 O-ring EPDM / NBR
4 Nyetel bantalan 2Cr13
5 Bantalan Impor
6 Lengan Poros Tembaga / F4
7 Awak QT450 / 10
8 Kursi segel SS304
9 Dering Sealing Cakram NBR / EPDM
10 Hex bot 2Cr13
11 Sekrup Meneng 2Cr13
12 piring katup QT450-10
13 Poros Puter 2Cr13 / 3Cr13
14 Ing garan 2Cr13 / 3Cr13
15 Pin taper 2Cr13 / 3Cr13
16 Dering tekanan 304
17 pengepakan NBR / EPDM
18 Kemasan kelenjar HT200
19 Stud Baja karbon galvanis
20 Hex bot Baja karbon galvanis
21 Hex bot Baja karbon galvanis
22 Hex bot Baja karbon galvanis
23 Mesin Cuci Musim semi 65Bapak
24 Dhukungan Sambungan HT200 / QT450-10

3. Babagan Perusahaan

Perusahaan katup tonggak tonggak tonggak digawe ing taun 2019 gabung karo pabrik katup kupu-kupu segel Soft ing Tianjin. Sawise nyedhot kekuwatan pabrik sadurunge, saiki kita dadi perusahaan manufaktur profesional ing industri iki, kanthi produk paten: katup kupu-kupu flange berdiameter gedhe, katup kupu-kupu segel empuk, katup kupu-kupu klip ganda, katup kupu-kupu karet katup lengkap lan flanged katup kupu-kupu. Produk kasebut diekspor menyang Filipina, Singapura, Arab Saudi lan Brasil.




4. Kemasan katup kupu-kupu segel alus


5. Paket lan Pangiriman


5. FAQ

1. Apa aku bisa duwe conto order kanggo katup?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitase, Sampel campuran bisa ditampa.
2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya katup?
A: MOQ Kurang, 1 PC kanggo mriksa conto bisa ditindakake.
3. Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM?
A: Ya, OEM kasedhiya.
4. Kepiye carane mbayar?
A: Kita biasane nampa deposit 30%, lan saldo bakal dibayar sadurunge dikirim. L7C ora apa-apa
5. Kepiye wektu kiriman katup kupu-kupu sampeyan?
A: Kanggo umume ukuran, DN50-DN600, kita duwe stok bagean katup, bisa dikirim ing 1-3 minggu, menyang pelabuhan paling cedhak Tianjin.
6. Apa garansi produk sampeyan?
A: Biasane nawakake garansi sajrone 12 wulan kanggo layanan utawa 18 wulan wiwit tanggal pengiriman.
7. Apa standarisasi produk sampeyan?
A: GB / T12238-2008, JBfT 8527-1997, API 609, EN 593-1998, DIN 85003-3-1997


6. Informasi Kontak





Panas Tags: Klep Kupu Kupu Kupu Kupu Kupu-kupu, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing Tiongkok

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.