Katup Kupu Geser Eksentrik
  • Katup Kupu Geser Eksentrik - 0 Katup Kupu Geser Eksentrik - 0
  • Katup Kupu Geser Eksentrik - 1 Katup Kupu Geser Eksentrik - 1
  • Katup Kupu Geser Eksentrik - 2 Katup Kupu Geser Eksentrik - 2

Katup Kupu Geser Eksentrik

Katup kupu-kupu sing flanged sing poros gagang nyimpang saka tengah disk lan tengah awak sekaligus, lan pasangan penyegel yaiku kerucut miring diarani Katup Kupu-Kupu Flanged. Katup Kupu-kupu Flanged Eccentric sing diproduksi dening Milestone Valve Company duwe katup kupu-kupu flange eksentrik lan katup kupu-kupu flange eksentrik. Yen dibandhingake karo katup kupu-kupu biasa, Katup Kupu-kupu Flanged Eccentric nduweni desain struktur eksentrik. Lumahing panyegelan dipisahake kanthi cepet nalika katup dibukak lan ditutup, nyuda gesekan. Luwari umur layanan. Bisa digunakake ing minyak bumi, kimia, pasokan banyu lan saluran, metalurgi, farmasi lan industri liyane, lan bisa ditrapake ing macem-macem gas, cairan, lan pipa sing diisi karo cairan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Klep Kupu Flanged Eksentrik

Katup kupu-kupu sing flanged sing poros gagang nyimpang saka tengah disk lan tengah awak sekaligus, lan pasangan penyegel yaiku kerucut miring diarani Katup Kupu-Kupu Flanged. Katup Kupu-kupu Flanged Eccentric sing diproduksi dening Milestone Valve Company duwe katup kupu-kupu flange eksentrik lan katup kupu-kupu flange eksentrik. Yen dibandhingake karo katup kupu-kupu biasa, Katup Kupu-kupu Flanged Eccentric nduweni desain struktur eksentrik. Lumahing panyegelan dipisahake kanthi cepet nalika katup dibukak lan ditutup, nyuda gesekan. Luwari umur layanan. Bisa digunakake ing minyak bumi, kimia, pasokan banyu lan saluran, metalurgi, farmasi lan industri liyane, lan bisa ditrapake ing macem-macem gas, cairan, lan pipa sing diisi karo cairan.


2. Parameter teknis Katup Kupu-Kupu Flanged Eksentrik:

Jinis Katup Katup Kupu Geser Eksentrik
DN DN100~DN4000
PN(MPaï¼ ‰ 0.6~1.6
Rentang Suhu Desain -10â „ƒï½ž120â„ ƒ
Sedheng ditrapake Banyu, minyak, gas, lan macem-macem medium korosi
Jinis sambungan: Flanged
Jinis aktuator Manual drive, Pneumatik, Hidrolik utawa Aktuator listrik
Struktur Eksentrik dobel, Tiga eksentrik
Sealing Segel Hard Metal, segel alus
Suku cadang Materi
Awak Wesi abu-abu, Wesi mulur, Al-tembaga, Baja tahan karat, Baja karbon
Cakram Wesi mulur, Baja tahan karat, Al-tembaga
Poros Besi Cor, Baja tahan karat
Kursi Karet, waja tahan karat, satelit
Gagang Baja tahan karat, baja dupleks
Sealing O-ring, NBR, EPDM, FKM

3. Fitur Katup Kupu-Kupu Flange Eksentrik:

1) Katup Kupu Flanged Eksentrik nduweni struktur sederhana, ukuran cilik, dawa struktur cekak, ukuran cilik lan bobot entheng;
2) Nalika Katup Kupu-Kupu Flanged Eksentrik dibukak kanthi lengkap, area aliran efektif saka saluran kursi katup gedhe, lan resistensi cairan cilik;
3) Torsi bukaan lan nutup Klep Kupu-Kera Flanged Eksentrik cukup sithik. Amarga piring disk ing loro-lorone poros puteran biasane padha karo tumindak medium, arah torsi sing digawe ngelawan, mula bukaan lan nutup luwih akeh kanggo ngirit tenaga kerja;
4) Katup Kupu Flanged Eksentrik fleksibel lan hemat tenaga kerja ing operasi, lan bisa milih mode manual, listrik, pneumatik, lan hidrolik;


4. Kaluwihan Katup Kupu-Kupu Flanged Eksentrisitas ganda lan eksentrisitas telung:

1) Katup kupu-kupu flange eksentrik kaping pindho: saiki klep kupu-kupu flensis dobel sing paling akeh digunakake. Eksentrisitas dobel ngidini piring kupu-kupu supaya cepet-cepet ninggalake kursi katup sawise katup dibukak, sing nyuda resistensi bukaan, nyuda nyandhang lan nambah umur kursi katup.
2) Katup kupu-kupu eksentrik kaping telu: Eksentrisitas katelu sing diarani tegese wujud pasangan penyegelan dudu kerucut sing positif, nanging kerucut miring, sing nduwe efek panyegelan sing luwih apik lan bisa digunakake ing pambangunan gedhe sing nutup pipa kotamadya.


5. Aplikasi Katup Kupu Flanged Eksentrik:


6. Paket lan Pangiriman


7. FAQ

1. Apa aku bisa duwe conto order kanggo katup?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitase, Sampel campuran bisa ditampa.
2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya katup?
A: MOQ Kurang, 1 PC kanggo mriksa conto bisa ditindakake.
3. Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM?
A: Ya, OEM kasedhiya.
4. Kepiye carane mbayar?
A: Kita biasane nampa deposit 30%, lan saldo bakal dibayar sadurunge dikirim. L7C ora apa-apa
5. Kepiye wektu kiriman katup kupu-kupu sampeyan?
A: Kanggo umume ukuran, DN50-DN600, kita duwe stok bagean katup, bisa dikirim ing 1-3 minggu, menyang pelabuhan paling cedhak Tianjin.
6. Apa garansi produk sampeyan?
A: Biasane nawakake garansi sajrone 12 wulan kanggo layanan utawa 18 wulan wiwit tanggal pengiriman.
7. Apa standarisasi produk sampeyan?
A: GB / T12238-2008, JBfT 8527-1997, API 609, EN 593-1998, DIN 85003-3-1997


8. Informasi Kontak





Panas Tags: Katup Kupu-Kupu Flanged Eccentric, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.