Katup Kupu-kupu Flanged
  • Katup Kupu-kupu Flanged - 0 Katup Kupu-kupu Flanged - 0
  • Katup Kupu-kupu Flanged - 1 Katup Kupu-kupu Flanged - 1
  • Katup Kupu-kupu Flanged - 2 Katup Kupu-kupu Flanged - 2

Katup Kupu-kupu Flanged

Katup kupu-kupu MST umume digunakake ing minyak bumi, industri kimia, panganan, obat-obatan, metalurgi, nggawe kapal, pembuatan kertas, perlindungan lingkungan industri, pasokan banyu lan got, pipa bangunan sing dhuwur. Katup kupu-kupu sing lapis cocog banget kanggo segel rong arah lan awak katup gampang dikepengini, lan katup kupu-kupu sing flanged bisa digunakake minangka regulasi aliran lan medium penutupan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka katup kupu-kupu sing diapit

Katup kupu-kupu MST akeh digunakake ing minyak bumi, industri kimia, panganan, obat-obatan, metalurgi, nggawe kapal, pembuatan kertas, perlindungan lingkungan industri, pasokan banyu lan got, pipa bangunan sing dhuwur.
Katup kupu-kupu flanged cocog banget kanggo segel loro lan awak katup sing gampang diresiki, lan katup kupu-kupu sing flanged bisa digunakake minangka regulasi aliran lan medium penutupan.


2. Spesifikasi kinerja Katup Kupu-kupu Flanged:

Jinis Katup Katup Kupu-kupu
DN DN50~DN800
PN(MPaï¼ ‰ 1.0.01.11
Rentang Suhu Desain -23â „ƒï½ž121â„ ƒ
Sedheng ditrapake Banyu seger, limbah, banyu laut, gas lsp
Jinis sambungan: Flang
Jinis aktuator Manual drive, Pneumatik, Hidrolik utawa Aktuator listrik
Sealing Segel Hard Metal, segel alus

Bahan bagean utama

Suku cadang Materi
Awak Wesi Abu-abu, Wesi Saluran, Baja tahan karat
Cakram Besi mulur, Baja tahan karat, paduan aluminium
Poros Besi Cor, Baja tahan karat
Sealing O-ring, NBR, EPDM, FKM

3.Fitur

Fitur utama katup kupu-kupu flanged yaiku ing ngisor iki:

1. Cilik lan entheng, gampang dibongkar lan didandani, katup kupu-kupu sing beda bisa dipasang ing posisi apa wae.
2. Struktur katup kupu-kupu flanged iku ringkes lan kompak, torsi operasi cilik, lan 90 ° bisa dibukak kanthi cepet.
3. Karakteristik aliran cenderung lurus, lan kinerja regulasi apik.
4. Hubungan antara piring kupu lan batang katup nggunakake struktur tanpa pin, sing bisa ngatasi titik bocor internal.
5. Bunderan njaba kupu kupu nganggo bentuk bola, sing bisa nambah kinerja panyegelan lan ndawakake umur katup. Isih njaga bocor nol nalika mbukak lan nutup luwih saka 50.000 kaping tekanan.
6. Segel bisa diganti, lan segel bisa dipercaya kanggo entuk panyegelan rong arah.
7. Piring kupu bisa disemprot nganggo lapisan lapisan, kayata nilon utawa PTFE, miturut sarat pangguna.


4. Rincian babagan katup kupu-kupu sing diapit

Gambar-gambar kasebut bisa mbantu sampeyan ngerti katup kupu-kupu sing diapit.


5. Perusahaan kita

MST Valve Co., Ltd. minangka pemasok profesional katup industri, kayata katup kupu, katup bola, katup, katup kupu-kupu flanged lan katup gerbang.
Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing dipikirake, anggota kios sing berpengalaman mesthi kasedhiya kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan.
Kita duwe tes hidrolik kanggo saben katup, tes urip kanggo katup sing anyar kanthi tekanan lan suhu kerja tartamtu, sing njamin kualitas katup saben katup.
Kanthi stok bagean-bagean katup sing akeh, kita bisa ngirim katup ing wektu sing cendhak.
Minangka salah sawijining produsen katup industri OEM, kita nyedhiyakake layanan OEM lan uga nampa pesanan sing disesuaikan.
Trust, kualitas lan nilai, pasangan sampeyan sukses.

Kita liwati sertifikasi CE, API, ISO.


6. Paket lan Pangiriman


7. FAQ

1. Apa aku bisa duwe conto order kanggo katup?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitase, Sampel campuran bisa ditampa.
2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya katup?
A: MOQ Kurang, 1 PC kanggo mriksa conto bisa ditindakake.
3. Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM?
A: Ya, OEM kasedhiya.
4. Kepiye carane mbayar?
A: Kita biasane nampa deposit 30%, lan saldo bakal dibayar sadurunge dikirim. L7C ora apa-apa
5. Kepiye wektu kiriman katup kupu-kupu sampeyan?
A: Kanggo umume ukuran, DN50-DN600, kita duwe stok bagean katup, bisa dikirim ing 1-3 minggu, menyang pelabuhan paling cedhak Tianjin.
6. Apa garansi produk sampeyan?
A: Biasane nawakake garansi sajrone 12 wulan kanggo layanan utawa 18 wulan wiwit tanggal pengiriman.
7. Apa standarisasi produk sampeyan?
A: GB / T12238-2008, JBfT 8527-1997, API 609, EN 593-1998, DIN 85003-3-1997


8. Informasi Kontak





Panas Tags: Katup Kupu-kupu Flanged, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.