Katup Kupu-kupu Jenis Wafer
  • Katup Kupu-kupu Jenis Wafer - 0 Katup Kupu-kupu Jenis Wafer - 0
  • Katup Kupu-kupu Jenis Wafer - 1 Katup Kupu-kupu Jenis Wafer - 1
  • Katup Kupu-kupu Jenis Wafer - 2 Katup Kupu-kupu Jenis Wafer - 2
  • Katup Kupu-kupu Jenis Wafer - 3 Katup Kupu-kupu Jenis Wafer - 3
  • Katup Kupu-kupu Jenis Wafer - 4 Katup Kupu-kupu Jenis Wafer - 4

Katup Kupu-kupu Jenis Wafer

Plat kupu Katup Kupu-Kupu Wafer sing diproduksi dening MST dipasang ing arah diameter pipa. Katup Kupu Tipe Wafer sederhana ing struktur, ukurane cilik, bobote ringan, lan mung kalebu sawetara bagean. Kajaba iku, bisa dibukak lan ditutup kanthi cepet kanthi muter 90 °, lan operasi iki gampang. Sanalika, Katup Kupu Jenis Wafer duweni karakteristik kontrol cairan sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Fitur Produk Katup Kupu-kupu Jenis Wafer

Plat kupu Katup Kupu-Kupu Wafer sing diproduksi dening MST dipasang ing arah diameter pipa. Katup Kupu Tipe Wafer sederhana ing struktur, ukurane cilik, bobote ringan, lan mung kalebu sawetara bagean. Kajaba iku, bisa dibukak lan ditutup kanthi cepet kanthi muter 90 °, lan operasi iki gampang. Sanalika, Katup Kupu Jenis Wafer duwe ciri kontrol cairan sing apik.]




2. Parameter teknis Katup Kupu-kupu Tipe:

Jinis Katup Katup Kupu-kupu Jenis Wafer
DN DN50~DN1200
PN(MPaï¼ ‰ 1.0.01.16
Rentang Suhu Desain -15â „ƒï½ž150â„ ƒ
Sedheng ditrapake Banyu seger, limbah, banyu laut, gas lsp
Jinis sambungan: Sasampunipun
Jinis aktuator Manual drive, Pneumatik, Hidrolik utawa Aktuator listrik
Sealing Segel Hard Metal, segel alus

Bahan bagean utama

Suku cadang Materi
Awak Wesi abu-abu, Wesi mulur, Al-tembaga, Baja tahan karat, Baja karbon
Cakram Wesi mulur, Baja tahan karat, Al-tembaga
Poros Besi Cor, Baja tahan karat
Kursi Karet
Sealing O-ring, NBR, EPDM, FKM

3. Fitur Katup Kupu-Kupu Wafer sing diproduksi dening Milve Valve Company:

1) Katup Kupu Jenis Wafer cilik lan entheng, gampang dibongkar lan didandani, lan bisa dipasang ing posisi apa wae.
2) Katup Kupu-kupu Jenis Wafer nduweni struktur sing ringkes lan kompak, lan bisa beroperasi ing 90 ° kanggo mbukak lan nutup kanthi cepet.
3) Katup Kupu Jenis Wafer duwe torsi operasi cilik, hemat tenaga kerja lan bobot entheng.
4) Katup Kupu-kupu Jenis Wafer rampung ditutup, lan bocor tes gas dadi nol.
5) Katup Kupu Jenis Wafer milih macem-macem bahan lan bisa ditrapake ing macem-macem media.
6) Karakteristik aliran Katup Kupu-kupu Jenis Wafer cenderung lurus, lan kinerja panyesuaiane apik.
7) Jumlah tes pambuka lan nutup Katup Kupu-kupu Jenis Wafer tekan puluhan ewu kali lan umur layanane dawa.
8) Katup Kupu-kupu Jenis Wafer Kabeh pipa sing nggunakake katup gerbang, katup globe, colokan, katup selang lan katup diafragma bisa diganti nganggo katup iki.





4. Aplikasi macem-macem Katup Kupu-Kupu Wafer sing diproduksi dening Milve Valve Company:

Katup Kupu Tipe Wafer cocok kanggo pasokan banyu lan saluran, minyak bumi, bahan kimia, panganan, obat-obatan, tenaga listrik, pembuatan kapal, peleburan, energi lan pipa sistem liyane. Bisa digunakake ing macem-macem pipa korosif lan non-korosif, cair, semi-cairan lan pipa bubuk padhet. Lan wadhah kasebut digunakake minangka piranti sing ngatur lan nyegat.


5. Spesifikasi performa Katup Kupu-kupu Tipe:

1) Katup Kupu Tipe Wafer digunakake minangka piranti kanggo ngatur lan mateni medium ing pipa;
2) Katup Kupu-kupu Wafer cocok kanggo piranti kontrol gagang (DN50-300), gir cacing, alat kontrol listrik lan pneumatik;
3) Desain lan manufaktur Valve Type Butterfly Type Wafer tundhuk karo API 609;
4) Tes tekanan Katup Kupu-kupu Wafer sesuai karo API 598;
5) Dawan struktur Katup Kupu-kupu Jenis Wafer sesuai karo API 609;
6) Standar flange sisi Katup Kupu-kupu Wafer tundhuk karo PN1.0MPa, PN1.6MPa lan ASME B16.1 125PSI ing GB / T17.


6. Paket lan Pangiriman


7. FAQ

1. Apa aku bisa duwe conto order kanggo katup?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitase, Sampel campuran bisa ditampa.
2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya katup?
A: MOQ Kurang, 1 PC kanggo mriksa conto bisa ditindakake.
3. Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM?
A: Ya, OEM kasedhiya.
4. Kepiye carane mbayar?
A: Kita biasane nampa deposit 30%, lan saldo bakal dibayar sadurunge dikirim. L7C ora apa-apa
5. Kepiye wektu kiriman katup kupu-kupu sampeyan?
A: Kanggo umume ukuran, DN50-DN600, kita duwe stok bagean katup, bisa dikirim ing 1-3 minggu, menyang pelabuhan paling cedhak Tianjin.
6. Apa garansi produk sampeyan?
A: Biasane nawakake garansi sajrone 12 wulan kanggo layanan utawa 18 wulan wiwit tanggal pengiriman.
7. Apa standarisasi produk sampeyan?
A: GB / T12238-2008, JBfT 8527-1997, API 609, EN 593-1998, DIN 85003-3-1997


8. Informasi Kontak





Panas Tags: Katup Kupu-kupu Tipe Wafer, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.