Katup Kupu-kupu Lug
  • Katup Kupu-kupu Lug - 0 Katup Kupu-kupu Lug - 0
  • Katup Kupu-kupu Lug - 1 Katup Kupu-kupu Lug - 1
  • Katup Kupu-kupu Lug - 2 Katup Kupu-kupu Lug - 2
  • Katup Kupu-kupu Lug - 3 Katup Kupu-kupu Lug - 3

Katup Kupu-kupu Lug

Plat kupu katup kupu-kupu lug dipasang ing arah diameter pipa. Ing saluran silinder awak katup kupu-kupu, piring kupu-kupu bentuk disk muter ing sumbu, lan sudut rotasi antara 0-90 derajat, sing bisa muter regulasi aliran. Nalika piring kupu muter nganti 90 derajat, katup tekan bukaan maksimal, gampang dioperasikake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Katup Kupu-Kupu Lug

Plat kupu katup kupu-kupu lug dipasang ing arah diameter pipa. Ing saluran silinder awak katup kupu-kupu, piring kupu-kupu bentuk disk muter ing sumbu, lan sudut rotasi antara 0-90 derajat, sing bisa muter regulasi aliran. Nalika piring kupu muter nganti 90 derajat, katup tekan bukaan maksimal, gampang dioperasikake.
Katup kupu-kupu lug duwe ciri kontrol cairan sing apik. Nalika katup kupu-kupu lug wis ana ing posisi sing mbukak kabeh, kekandelan pelat kupu mung resistensi nalika medium mili liwat awak katup, mula penurunan tekanan sing digawe dening katup cilik banget, saengga duwe karakteristik kontrol aliran sing apik .


2.Spesifikasi katup kupu-kupu Lug

Jinis Katup Katup Kupu-kupu Lug
DN DN40~DN2000
PN(MPaï¼ ‰ 0.6~10.0
Rentang Suhu Desain â ‰ ¤80â „ƒ
Sedheng ditrapake Minyak bumi, gas, industri kimia, perawatan banyu, lsp
Jinis konstruksi Tipe garis tengah, eksentrik tunggal, eksentrisitas dobel lan eksentrik triple
Jinis sambungan: Flang lan lug
Jinis aktuator Manual drive, Pneumatik, Hidrolik utawa Aktuator listrik
Sealing Segel Hard Metal, segel alus

Materi katup kupu-kupu lug

Suku cadang Materi
Awak WCBã € 304ã € 316ã € 316SSã € CF8M
Cakram WCBã € 304ã € 316ã € 316SSã € CF8M
Gagang Baja tahan karat
Pengepakan Grafit fleksibel, fluoroplastik
Sealing Karet, PTFE, stainless steel, karbida semen

3.Keuntungan katup kupu-kupu lug

1. Nalika katup kupu-kupu lug dipasang karo pipa, flensa ing loro-lorone dipasang kanthi bolt, saengga awak katup lan permukaan segel awak katup ora diperes dening bolt, sing migunani kanggo panyegelan urip,
2. Lug bisa gampang dipasang ing posisi debit.
3. Segel elastis diproduksi kanthi torsi.
4. Desain irisan sing cerdas ngidini katup duwe fungsi panyegelan otomatis kanggo nutup luwih kenceng lan kenceng, kanthi kompensasi lan nol bocor ing antarane permukaan panyegelan.
5. Volume cilik, bobot entheng, operasi ringan lan gampang dipasang.
6. Katup kupu-kupu lug bisa dilengkapi piranti pneumatik, listrik, hidrolik lan manual kanggo nyukupi kebutuhan remot kontrol lan program kontrol.
7. Bahan bagean panggantos bisa ditrapake kanggo kabeh jinis media, lan bisa digunakake kanggo lapisan anti-korosi (F46, gxpp, Po, lsp)


4.Rincian katup butter lug.




5. Aplikasi katup kupu-kupu lug

MST Valve Co., Ltd. minangka pemasok profesional katup industri, kayata katup kupu, katup bola, katup cek lan katup gerbang.
Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing dipikirake, anggota kios sing berpengalaman mesthi kasedhiya kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan.
Kita duwe tes hidrolik kanggo saben katup, tes urip kanggo katup sing anyar kanthi tekanan lan suhu kerja tartamtu, sing njamin kualitas katup saben katup.
Kanthi stok bagean-bagean katup sing akeh, kita bisa ngirim katup ing wektu sing cendhak.
Minangka salah sawijining produsen katup industri OEM, kita nyedhiyakake layanan OEM lan uga nampa pesanan sing disesuaikan.
Trust, kualitas lan nilai, pasangan sampeyan sukses.
Kita liwati sertifikasi CE, API, ISO.


6. Paket lan Pangiriman


7. FAQ

1. Apa aku bisa duwe conto order kanggo katup?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitase, Sampel campuran bisa ditampa.
2. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya katup?
A: MOQ Kurang, 1 PC kanggo mriksa conto bisa ditindakake.
3. Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM?
A: Ya, OEM kasedhiya.
4. Kepiye carane mbayar?
A: Kita biasane nampa deposit 30%, lan saldo bakal dibayar sadurunge dikirim. L7C ora apa-apa
5. Kepiye wektu kiriman katup kupu-kupu sampeyan?
A: Kanggo umume ukuran, DN50-DN600, kita duwe stok bagean katup, bisa dikirim ing 1-3 minggu, menyang pelabuhan paling cedhak Tianjin.
6. Apa garansi produk sampeyan?
A: Biasane nawakake garansi sajrone 12 wulan kanggo layanan utawa 18 wulan wiwit tanggal pengiriman.
7. Apa standarisasi produk sampeyan?
A: GB / T12238-2008, JBfT 8527-1997, API 609, EN 593-1998, DIN 85003-3-1997


8. Informasi Kontak





Panas Tags: Katup Kupu-kupu Lug, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing Tiongkok, Murah, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Kualitas, Awet, Garansi Setahun

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.