Penyebab gagal katup kupu-kupu

2021-03-19

Penyebab kegagalan katup kupu-kupu kaya ing ngisor iki:

1. Ana serbu ing piring kupu lan permukaan segel;

2. Posisi tutup piring kupu lan permukaan panyegelan ora konsisten;

3. Bolt flange ing sisih outlet ora kaku utawa ora bisa memenuhi syarat;