Klasifikasi umum katup kupu-kupu listrik

2021-03-19

Katup kupu-kupu listrik kalebu macem-macem katup listrik lan katup kontrol listrik. Mode sambungan katup kupu-kupu listrik utamane kalebu: jinis flensa lan jinis klip; bentuk penyegelan katup kupu-kupu listrik utamane kalebu: segel karet lan segel logam.

Saklar katup kupu-kupu listrik dikontrol nganggo sinyal listrik. Produk kasebut bisa digunakake minangka tutup tutup, katup kontrol lan katup sistem pipa. Kanthi piranti kontrol manual, yen Gagal banget, sampeyan bisa nggunakake operasi manual kanggo sementara, ora mengaruhi panggunaan.

Katup kupu-kupu listrik

1. Klasifikasi miturut struktur

(1) Segel tengah
(2) Katup kupu-kupu listrik segel eksentrik.
(3) Katup kupu-kupu listrik segel eksentris.
(4) Katup kupu-kupu listrik segel eksentrik.

2. Klasifikasi miturut bahan permukaan segel

(1) Pasangan segel alus digawe saka bahan alus non-logam dadi bahan alus non-logam. Pasangan penyegelan kasusun saka bahan logam hard lan bahan non-logam alus.
(2) Katup kupu-kupu listrik segel keras. Pasangan penyegelan kasusun saka bahan hard logam dadi bahan hard metal.

3. Klasifikasi miturut wujud panyegelan

(1) Segel sing dipeksa: katup kupu-kupu listrik elastis. Tekanan khusus panyegelan diprodhuksi dening elastisitas kursi katup utawa pelat katup nalika pelat katup ngusir kursi katup nalika katup listrik ditutup. Katup kupu-kupu listrik torsi sing ditrapake, tekanan panyegelan digawe dening torsi sing ditrapake ing poros katup.
(2) Katup kupu-kupu listrik sealing tekanan: tekanan panyegelan digawe kanthi ngisi tekanan elemen panyegelan elastis ing kursi katup utawa piring katup.

(3) Katup kupu-kupu listrik sing dipasang otomatis: tekanan panyegelan kanthi otomatis digawe kanthi tekanan medium.




Sabanjure:NO