Ati-ati kanggo instalasi katup kupu-kupu penjepit

2021-03-19

1. Standar flange klem pipa kudu konsisten karo standar flange katup kupu-kupu; disaranake nggunakake flange las bokong, flange khusus katup kupu utawa flange integral; flange las datar (jinis lengen klambi) ora digunakake. Yen pangguna nggunakake flange las datar, persetujuan saka pemasok kudu dipikolehi.

2. Sadurunge digunakake lan dipasang, priksa manawa kondisi layanan cocog karo kinerja katup kupu-kupu.

3. Sadurunge dipasang, rongga njero lan permukaan tutup klep ora bakal diresiki, lan ora kena dipasang kotoran lan selimut; Kangge, slag welding lan sundries liyane ing pipa bakal dicopot.

4. Sajrone dipasang, piring kupu kudu ing posisi tertutup supaya ora tabrakan karo flange pipa.

5. Loro ujung kursi katup metu saka pasuryan pungkasan awak katup minangka gasket flange, lan ora perlu nambah gasket nalika katup kupu dipasang

6. Katup kupu bisa dipasang ing posisi apa wae (vertikal, horisontal lan condhong). Kanggo spesifikasi sing abot saka mekanisme operasi, waca nyetel pigura dhukungan.

7. Sajrone transportasi lan panyimpenan, katup kupu kudu ngindhari tabrakan, yen kinerja tutup saka tutup kupu bakal dikurangi. Plat kupu ora bakal tabrakan karo barang sing atos, lan bakal dibukak ing posisi bukaan 4 ° nganti 5 ° supaya permukaan panyegelan ora rusak sajrone wektu kasebut.

8. Konfirmasi manawa las flange kasebut bener. Sawise katup kupu-kupu dipasang, ora bisa ngelasake flensa maneh kanggo ora ngukur bagian karet lan lapisan anti-korosi.

9. Ing proses panggunaan, sumber udara kudu tetep garing lan resik, supaya prekara asing ora bisa mlebu silinder lan mengaruhi karya normal.

10. Katup kupu tanpa instruksi khusus ing kontrak pesen mung diidini vertikal, sing bisa dipasang ing njero omah.

11. Yen mbukak lan nutup katup kupu-kupu, kudu dingerteni sebabe lan ngilangi kaluputane. Sampeyan ora luwih becik nggunakake nothog, smashing, prying lan ndawakake lengen gagang kanggo meksa mbukak lan nutup.

12. Nalika katup kupu ora digunakake ing wektu panyimpenan, kudu garing lan aja nganti disimpen ing udara, lan ora ana bahan sing mbebayani bisa karat ing sakiwa tengene.